CENSSTUDIO  © 2017  |  Algemene Voorwaarden

Yogavormen

Easy Flow Yoga

Wat is easy flow yoga?

Easy flow yoga is een zachte, rustige yogavorm die is afgeleid van ashtanga yoga. Bij easy flow yoga worden de houdingen echter vrijer en zachter benaderd. Er is meer afwisseling tussen dynamische en statische houdingen. Het tempo ligt een stuk lager dan bij ashtanga yoga. Door de zachtheid en de focus op je ademhaling heb je meer aandacht en tijd voor de houdingen en ontstaat er een rustige, zachte flow.

 

In vergelijking met yin yoga en hatha yoga

Easy flow yoga, yin yoga en hatha yoga lijken op elkaar. Alle vormen zijn zachte vormen van yoga. Bij easy flow yoga gaan de houdingen vloeiend in elkaar over, terwijl bij hatha yoga en yin yoga de houdingen los van elkaar ervaren worden. Bij hatha en yin yoga neem je de tijd om het effect van een houding te ervaren en staat het ritme van de houdingen los van de ademhaling. Easy flow yoga richt zich meer op de flow tussen de houding op het ritme van je ademhaling.

 

Bouw nieuwe energie op

Easy flow yoga is zacht en rustig. Hierdoor is deze yogales ideaal als je bewust wil omgaan met je energiebalans of fysieke beperkingen hebt. Je kunt deze vorm van yoga volgen als je herstellende bent van ziekte, een burn-out hebt, last hebt van chronische klachten, kampt met overgewicht of rustig wil blijven bewegen terwijl je iets ouder wordt. Of als de zachte, vloeiende vorm van Easy flow yoga jou aanspreekt.

 

Lesrooster easy flow yoga Cens Studio Roermond en inschrijven

Bekijk op het lesrooster wanneer easy flow yoga gegeven wordt en schrijf je in!